loader

Glavni

Zdravljenje

Deliti to

Ta izdelek ni na voljo za dostavo v vaši regiji

hvala!

Vedno stremimo k najboljšemu, da bi naše stranke razveselili z najugodnejšimi cenami..

Lep pozdrav, spletna trgovina Wildberries.

Dodano na čakalni seznam

Spoznajte sprejem

Prihaja kmalu

Sestava

Opis

Vlaži kožo, hkrati pa jo dnevno ščiti pred UV žarki in prostimi radikali. Lahka tekstura, Koža je ves dan mat, mehka in prožna. Vlažilne sestavine še bolje zagotavljajo prodor in porazdelitev termalne vode Avené v kožo in nadzorujejo izgubo vlage. Sebo-vpojne kapsule zmanjšajo nastajanje sebuma in matirajo kožo. Krema, obogatena s termalno vodo Avene s svojimi pomirjujočimi in protivdražljivimi lastnostmi, nežno prekrije kožo.

Informacije o tehničnih značilnostih, kompletu dobave, državi izdelave in videzu izdelka so samo referenčne in temeljijo na najnovejših razpoložljivih informacijah proizvajalca

hvala!

Vedno stremimo k najboljšemu, da bi naše stranke razveselili z najugodnejšimi cenami..

Ocene vlažilcev - avene hydratation hydrance optimale riche

Najprej mi je bilo všeč, potem pa je prenehalo delovati. Brez kumulativnega učinka.

Hranljiva, vlažilna krema. Zakaj je težko vedeti naenkrat? ste vedeli za virobnitstva? če je tako, potem škoda (

Popolnoma vlaži, zelo hitro se vpije, ne da bi pustil kanček mastnega sijaja!

Krema je zelo dobra, to znamko sem preizkusila prvič, izjemno me navlaži, koža je suha, po kremi postane mehka in je celo malo svilene folije, edina negativna, ne gladi se zelo dobro, nekoliko podobna po konsistenci kot vazelin, a na splošno zelo dobri občutki, tonski zelo dobro prilegajo na to.

Mislil sem naročiti, vendar sem prebral sestavo. To je 400 UAH vreden vazelin in glicerin) grozno

Dober dan, prosimo, preverite datume veljavnosti kreme. hvala.

Dober dan! Tatyana, rok uporabnosti tega izdelka je od 01.2017 do 01.2020.

Koža je suha in občutljiva, krema je prav super. Pravkar sem se zaljubila vanj. dobro vlaži, pomirja, pordelost in luščenje po že tednu uporabe popolnoma izginejo. Bo naročil še enkrat! Priporočam vsem!

Že nenadoma sem kupila celo kremo, bolj čudež. Ničesar ne omejujem, tega ne vidim. Všeč mi je in v redu sem, v redu sem. Poskusila sem bogato kremo iz cenovne kategorije - Avene najlepša.

Želel sem naročiti to kremo, prebrati veliko dobrih kritik, vendar je ne priporočam.
Bodite pozorni na sestavo, na drugem mestu je mineralno olje ((

Moja najljubša krema! Vlažilna krema ne povzroča alergij na moji občutljivi koži. Najbolj priljubljena.

Prišla je krema, ki me pozimi zelo veseli kot lastnico suhe kože. Uporabljam tudi druge izdelke Avene, zelo sem vesela. Hvala trgovini za hitro dostavo in servis..

Krema mi je bila zelo všeč! za suho kožo - kar potrebuješ! hvala za hitro dostavo!

Kremo uporabljam že četrto leto. Za svojo občutljivo kožo nisem našel boljšega. Preizkusil sem druge Avene kreme, vendar se je pojavilo optimale riche.

Dyakuyu za hitrost, zamenjavo bulo še en dan po posodobitvi))). Pokrila sem smetano in termalno vodo ter odnesla cimetova darila. Razglednost.

Odlična krema, dobro vlaži in se hitro vpije.

Odlična krema! Kozmetiko Avene uporabljam že dolgo, za reševanje občutljive kože. Ta krema je dobra za zimo, za suho kožo tisto, kar potrebujete. Ni mastna, ampak hranljiva. Imam eno skrivnost, če jo želim narediti lažjo, nanesem majhno količino s termalno vodo, izkaže se odlična hidracija in lahkotnost! Posebna zahvala trgovini za storitev!

Dobro se navlaži, a zamaši pore. Njegova lažja različica mi popolnoma ustreza (mešana koža).

dobra hidracija.hitro se vpije, na obrazu ni filma. ampak zamaši pore (((((

Vlažilna krema Avene Hydrance Optimale UV Riche Rich Hydrating Cream SPF 20 - ocene

Tip kože: občutljiva, suha, vsi tipi kože

Avene Hydrance Optimale UV Riche Rich Hydrating Cream SPF 20 je odlična vlažilna krema za suho, občutljivo in dehidrirano kožo.Inovativno formulo kreme so razvili francoski dermatologi na podlagi raziskav modela solznega filma, ki zagotavlja maksimalno in dolgotrajno vlaženje kože..

Krema vlaži in ščiti kožo pred ostrimi dnevnimi vplivi in ​​preprečuje naravno staranje kože. Idealno hidracijo zagotavlja kombinirano delovanje aktivnih snovi: patentirani optimimetični biokomponenti, ki reproducirajo določene molekule očesnega solznega filma, nenehno razdeljujejo vlažilne snovi, triolipide in termalno vodo Avene z mehčalnimi in protivrazdražljivimi lastnostmi. Ima nežno kremasto strukturo, se hitro vpije.

Aktivne sestavine:
- Termalna voda Avene (52%) - pomirja in mehča kožo;
- Patentiran lipo-mucinski kompleks - preprečuje dehidracijo in zagotavlja optimalno hidracijo kože;
- Ceramidi, rastlinski steroli, maščobne kisline - obnavljajo kožno pregrado in preprečujejo izgubo vlage;
- Titanov dioksid, oktokrilen - zagotavljajo zaščito pred UVA / UVB žarki;
- Tokoferol - zagotavlja hidracijo in antioksidativno zaščito.

Prednosti:
- Patentirana tehnologija podpira, obnavlja in hidrira kožo;
- Obnovi zaščitno kožno pregrado in preprečuje izgubo vlage;
- Ščiti kožo pred agresivnimi dejavniki iz okolja;
- Zagotavlja zaščito pred UVA / UVB žarki.

Uporaba:
Kremo zjutraj nanesite na temeljito očiščen obraz in vrat. Je odlična osnova za ličenje.

avene termalna izvirska voda / avene aqua etilheksil metoksicinamat cetearil izononanoat ciklometikon oktokrilen bis-etilheksiloksifenol metoksifenil triazin c12-15 alkil benzoat glicerin polimetil metakrilat kalijev benzoat cetil fosfat parnik sehamamus kislin) sitosterol bht kapril / kaprini triglicerid klorfenesin dinatrijev edta dišava / parfum glicin soja (ekstrakt semena soje) (ekstrakt semena glicin soja) hidrogenirani koko-gliceridi hidroksietil akrilat / natrij akriloldimetil taurat kopolimer lecitin peg-32 peg-peg-peg-peg-peg-peg-peg-peg-peg-trig sulfat natrijev hidroksid sorbitan izostearat skvalan tokoferil glukozid ksantan guma

Akne: Kako zdraviti akne

Od kod prihajajo akne in kako jih zdraviti. Brezplačna metoda zdravljenja aken doma. Recenzije farmacevtske kozmetike.

Avene Hydrance Optimale krema

Krema Avene Hydrance Optimale je po lastnostih zelo podobna Uriage Aqua Precis, vendar ima svojo posebno aromo in nekoliko drugačno strukturo, več svile. Kot običajno pri kozmetiki Avene, krema temelji na termalni vodi, zaradi česar krema ne samo vlaži, temveč tudi pomirja razdraženo kožo. Danes se pogovorimo, komu je ta krema primerna in s kakšnim namenom jo uporabiti.

Opis kreme Avene Hydrance Optimale Uv Riche

Če iščete kozmetiko Avene glede na ceno in občutek kože, potem je ta krema ena najboljših za osnovno vsakodnevno nego pozimi in poleti. Toda zimska nega ima posebne znake, o njej preberite ločeno tukaj - kako skrbeti za kožo pozimi.

Krema Avene Hydrance Optimale Uv Riche je namenjena normalni in mešani koži, delno mastni, občutljivi, suhi in dehidrirani - če ima vaš obraz hkrati takšne situacije, potem je to vaša krema.

Tako kot vsa kozmetika Avene tudi ta Avene Hydrance Optimale Uv Riche krema ima edinstveno, neopazno aromo, ki je ni mogoče opisati z besedami: diši po rožah, ampak kot nekaj zdravilnega.

Struktura kreme je mehka, nežna, svilnata. Takoj se vpije na koži, ne pušča filmskega občutka, obraz takoj zablesti. Zahvaljujoč termalni vodi se celice povrhnjice obogatijo s kisikom in postanejo sveže. Koža takoj postane nepričakovano mehka, zaradi česar jo želite likati in likati.

Poleg tega krema daje mat površino, zavira izločanje sebuma, lajša vnetja in ščiti pred ultravijoličnim sevanjem 20 SPF. Živite v navadnem ruskem mestu (ne tropskem), poleti ga lahko varno uporabljate kot zaščito pred soncem.

Po približno 2-3 urah, če je vaša koža mastna, bo še vedno sijala. Tu bodo pomagali mat ali običajni serviete. Krema Avene Hydrance Optimale Uv Riche je idealna kot osnova za ličenje: lahka, skriva luščenje, lajša rdečico in je kot matirana podlaga za podlago ali puder.

Sestava kreme Avene Hydrance Optimale Uv Riche

  • Pravilna koncentracija vitamina E preprečuje naravno staranje kože;
  • Pretokoferil - močan antioksidant, ščiti pred prostimi radikali, upočasnjuje stimulacijo celic, ki proizvajajo pigment;
  • Metoksikinamat je kemični filter, ki lahko absorbira ultravijolične žarke in jih iz svetlobne energije pretvori v toploto.
  • Kartama olje vsebuje maščobne kisline, vitamine E, K, je najboljše sredstvo za zadrževanje vlage in uravnavanje vlage, ki ga asimilirajo vsi tipi kože.
  • Glicerin je tudi dobro zadrževalec vlage za kožo, redko je alergičen nanjo, zato ga v vseh kremah uporabljamo kot naravno vlažilno kremo..
  • Ciklometikon se uporablja v minimalnih količinah, da odpravi viskoznost kreme, naredi kožo svilnato in enakomerno porazdeli vse aktivne sestavine na koži..
  • Termalna voda Avene je osnova kreme. Vse zgoraj navedene lastnosti nosi v enem: protivnetno, vlažilno, pomirjujoče, razsvetljujoče.

Krema je seveda nekomedogena in ne vsebuje parabenov. Posebej oblikovan za ranljivo kožo.

Komu je namenjena krema Avene Hydrance Optimale Uv Riche?

Ta krema je brez izjeme primerna za vse po svojih fizičnih lastnostih. Če imate madeže po aknah, razširjene pore, vnetja, nekje suhost in luščenje in se nekatera področja svetijo, potem potrebujete to kremo Avene Hydrance Optimale Uv Riche in bo opravila svoje delo: izenačila bo barvo, zožila pore, skrila madeže, uravnava lojnice, lajša vnetja.

Koliko stane krema Avene Hydrance Optimale Uv Riche?

Krema stane približno 1000-1200 rubljev na epruveto 40 ml. Ekonomična poraba, vendar jo bomo z vsakodnevno uporabo porabili približno vsake 3-4 mesece.

Moje osebno mnenje

Krema Avene Hydrance Optimale Uv Riche je zelo vredna, ustreza vsem deklariranim lastnostim in svoje delo opravi popolnoma in takoj. Če ga primerjate s kremo Uriage Aquapresi, bo Avene krema zmagala, ker ima poleg vlaženja tudi zaščito pred soncem, kar je zelo pomembno za kožo, ki se zdravi z aknami.

Če sem iskren, sem približno teden dni redno in naključno uporabljal kremo Avene Hydrance Optimale Uv Riche lekarna mu je dala vzorec. Že ob prvem nanosu je postalo jasno, da krema vsaj takoj navlaži, ostale lastnosti pa se pojavijo po 2-3 nanosu.

Če ste navdihnjeni in želite preizkusiti to kremo, vzemite vzorec iz lekarne. Vsi je nimajo, poskusite pa jo najti, če vzamete nekaj sond, bo to dovolj za 2-3 tedne in takoj bo postalo jasno, ali se splača kupiti polno cev.

Ocena: solidno 10 od 10.

V komentarje napišite svoje ocene in vtise o kremi.

HYDRANS RICH vlažilna bogata krema

40 ml tuba

40 ml tuba

Takoj vlaži kožo, ostane ves dan hidrirana. Več kot 70% termalne vode Avene v sestavi. Tehnologija postopnega izpuščanja vode, prilagojena potrebam vaše kože. Koža je mat, mehka in elastična. Za suho kožo.

  • Z aromo
  • Vlažilna
  • Prehrana
  • Prednosti
  • Kdo ustreza?
  • Klinične raziskave
  • Sestava
  • Prednosti

    Lipidni kompleks Cohederm:
    HIDRATI * takoj in trajno z obnovo zaščitne pregrade kože in dopolnitvijo mikro rezervoarjev kože s termalno vodo Avène
    Z več kot 70% termalno vodo Avène POMIRJA celo najbolj občutljivo kožo
    Hrani: Karitejevo maslo v formuli takoj poskrbi za udobje vaše kože.

    Bogata tekstura zahvaljujoč karitejevemu maslu (karitejevo maslo). Tako je vaša koža ves dan hidrirana. Pravilna in dolgotrajna hidracija ohranja lepoto vaše kože iz dneva v dan.

    * Vlaži zgornje plasti kože.

    Krema Hydrance Rish Rich je primerna za vlaženje suhe kože. Primerno za občutljivo kožo.

    Avene hydrance optimale riche pregledi

    Anthelios - številka 1 v Rusiji na priporočilo dermatologov

    Avene - zaščita pred soncem za najbolj občutljivo kožo

    Now Foods - prehranska dopolnila in vitamini!

    100% naravna prehranska dopolnila premium SOLGAR

    Ergonomija in trajnost z zobnimi ščetkami RADIUS

    Spoznajte edinstven komplet za intenzivno beljenje!

    Uriage - nega nežne kože dojenčkov in dojenčkov

    Varna in učinkovita nega za vas in vašega otroka

    Revitalizirajoče tretmaje za obraz in telo z napravami Gezatone

    Avene DermAbsolu - temeljna nega za zrelo občutljivo kožo.

    Aravia Professional - Spa depilacija, parafinska terapija, nega telesa

    Bioderma Hydrabio Perfector - zaščita in sijaj vaše kože

    Batiste - suh šampon št. 1 v Evropi

    CeraVe - Inovacija za krepitev zaščitne pregrade kože!

    Vinopure je preprosta in učinkovita rešitev za odpravo kožnih nepravilnosti.

    Drzen dizajn in noro prijetna SPA nega v vašem domu

    Elancyl Slim Design - bolj gladka, čvrsta in trdna koža

    Ojačevalnik trepalnic - dolge, obsežne, goste trepalnice!

    Filorga - formule, ki jih navdihujejo tretmani estetske medicine

    GiGi - kombinacija naravnih sestavin in visoko biotehnoloških izdelkov

    Guam - Naravna italijanska kozmetika na osnovi alg

    Korejska kozmetika za nego obraza in telesa

    Vodilni laboratorij za profesionalno kozmetiko v Izraelu

    Pozdravi svoje nove pomočnike - revolucionarne spiralne zapestnice za lase

    Isdin je številka 1 v Španiji! Inovativna zaščita pred soncem

    Johnny's Chop Shop - elegantna linija kozmetike za fante, ki želijo izgledati odlično!

    Preizkusite najkakovostnejše japonske maske

    Rastlinska energija za lepotne lase

    La Roche-Posay - dermatološko priporočilo za občutljivo kožo št!

    Loreal Professional - Source Essentielle vir naravne lepote las

    Matrix - Keep me Vivivd - ohranjanje barv v svetlih odtenkih

    Mustela - varna in učinkovita nega za vas in vašega otroka
    06.10.2017

    Nature`s Bounty - prehranska dopolnila v podporo vašemu zdravju in lepoti

    O.P.I - svetovni vodja v profesionalni negi nohtov!

    Orthomol - nemški vitamini za vaše zdravje!

    Fotografija - moč narave za vaše lase!

    Balzami za suhe, razpokane in razdražene ustnice in kožo

    Royer - naravna kozmetika s 100% organsko polžjo sluzjo!

    Klinično učinkovita medicinska kozmetika, ki je učinkovit nadomestek za operacijo

    Skincode - koda za zdravo, lepo kožo

    Zanesljivi dermokozmetološki izdelki za nego kože za novorojenčke, otroke in odrasle

    Dr. Vozel - 212 Bristled Pleasure!

    Uriage - Age Protect - korekcija gub in sijaj

    Uriage - Hyseac - Vaša idealna nega za problematično kožo
    01.11.2017

    Krepilni učinek proti znakom staranja

    Vlažilni balzami za ustnice Weleda bodo vaše ustnice zavili v sijaj naravne lepote!

    CORA - kombinacija naravnih sestavin z najnovejšo visoko tehnologijo

    1. Ocene
    MNENJA
    ZDRAVSTVENI CENTER ZA KOŽO
    Mnenja o farmacevtski kozmetiki
    Avene
    • 1.
    • 2.
    • 3.
    • 4.
    • pet
    • .
    • 523
    • "

    Toryanik Olga Moskva | 30.5.2020 |

    Pomirjujoča hidratantna sijoča ​​maska ​​50 ml (Avene, Sensibles)

    Zaključki: Najboljša vlažilna maska. Po njej je koža nahranjena, svetla, gladka. Odlično za okrevanje po lupinah. Blaži rdečico.

    Raspopova Anna Krasnodar | 29.5.2020 |

    Termalna voda 300 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

    Zaključki: Odlično fino pršilo, voda zelo dobro navlaži, z nakupom sem zadovoljna

    Marina Nosova Vladimirovna Voskresensk | 28.5.2020 |

    Termalna voda 300 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

    Zaključki: Uporabljam ga že pet let. Brez pritožb. Vlaži. Koža se zbudi. Popolnoma se kombinira z vlažilnimi kremami, serumi.

    Graditeljica Irina | 17.5.2020 |

    Set za termalno vodo 2x300ml (Avene, Eau Thermale Avene)

    Zaključki: Odlično lajša rdečico in zmanjšuje draženje, kar je idealno za vsakodnevno (tudi skoraj vsako uro) vlaženje

    Zhukova Nadezhda Selyatino | 13.05.2020 |

    Dnevna krema proti rdečici Antirougeurs 40 ml (Avene, Antirougeurs)

    Zaključki: Krema je čudovita, dobro se spopada z rdečico, nanašam tako v smeri točke kot na celotnem obrazu, naročil bom

    Subbotina Yulia Khimki | 13.05.2020 |

    Isteal intenzivni serum proti staranju 30 ml (Avene, YstheAL)

    Zaključki: Serum je gost, rumen, se hitro vpije, koža postane mat in žametna. Morda ni primeren za suho kožo. Zahteva dolgotrajno uporabo. Upam, da bom zgladila nastale obrazne gubice na čelu. Uporabljajte samo ponoči. Zaenkrat se zdi tako dobro. Všeč mi je na splošno Aveen. Črpalka deluje pravilno.

    Subbotina Yulia Khimki | 13.05.2020 |

    Triacneal Expert Regulacijska glajevalna emulzija 30 ml (Avene, Cleanance)

    Zaključki: Pred približno 5 leti se je dobro pojavil, majhni izpuščaji so izginili, koža je bila objektivno čistejša. Pred kratkim sem poskusil znova - vtisi niso enaki, na koži je neprijeten in pri izpuščajih ni tako dobro pomagal. Nekaj ​​se je spremenilo, preden je bila krema po mojih občutkih bolj aktivna. Blazine lahko obarvajo blazine zaradi rumene barve.

    Subbotina Yulia Khimki | 13.05.2020 |

    Termalna voda 150 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

    Zaključki: Zame najboljši. Preizkusila sem skoraj vse predstavljene lekarniške blagovne znamke, vendar je ta najboljša, hitro pomiri, navlaži, osveži. Odlična voda

    Ab Leysan Kazan | 13.05.2020 |

    Kremni gel za regeneracijo po sončenju 200 ml (Avene, Suncare)

    Zaključki: Odlično orodje! Vzel bom več, po plaži kožo pomiri, ohladi. Hitro se vpije, ni lepljiv. Brez filmskega učinka. Uporablja ga celotna družina

    Ab Leysan Kazan | 13.05.2020 |

    Krema za sončenje za občutljivo kožo SPF 50+, 200 ml (Avene, Suncare)

    Zaključki: Dober izdelek, vendar rahlo lepljiv in se dolgo vpija. Moj mož je uporabil več, šel je s pokom! Ne pušča belih prog

    Ab Leysan Kazan | 13.05.2020 |

    Sončni sprej SPF 20 Zmerna zaščita 200 ml (Avene, Suncare)

    Zaključki: Odlično orodje, odnesel sem ga na morje. Dobila sem čudovito porjavelo, všeč mi je! Ni zgorelo. Izdelek je zelo ekonomičen in enostaven za uporabo. Ne pušča belih prog

    Frolova Evgeniya Moskva | 12.5.2020 |

    Hydrance Aqua-gel 50 ml (Avene, Hydrance)

    Zaključki: Aqua gel resnično vlaži kožo, brez suhosti in tesnosti! Imam problematično kožo, nagnjeno k aknam, z oljnatim sijajem in ogrci, medtem ko obstajajo področja, ki so se posušila zaradi uporabe agresivnih izdelkov. Gel pomaga obvladovati suhost in rahlo draženje, medtem ko koža na drugih predelih ne postane mastna. Izdelek uporabljam kot nočno masko za vlaženje in lahko opazim, da je zjutraj koža videti veliko bolj sveža in navlažena..

    HYDRANS OPTIMAL rish - v pregledih kozmetike

    Blagovna znamka: na seznamu 305 blagovnih znamk več.

    "HYDRANS OPTIMAL Rish" pregledi za vse znamke kozmetike

    Najdeno 6 ocen

    glafgorjev gost

    o kozmetiki Avene 30. aprila 2009

    Koža je suha, dehidrirana, z rozaceo.
    Kaj sem imel rad
    Krema Trickzera presega pohvale. Koža na telesu kot novorojenček.
    Pomirjujoča krema okoli oči je le čudež! Odstrani zelo močno rdečico in draženje ter ima drenažni učinek. Tudi če ste čaj pili ponoči ali pa je bil primer, ko ste veliko jokali - zjutraj ni sledu otekline.
    Dirozeal iz rozaceje - res krči žilno mrežo na obrazu. Ponoči sem ga nanesla na celoten obraz - zjutraj je koža precej svetlejša in enakomernejša.
    Všeč mi je krema sicalfate. Ne uporabljam ga dolgo, vendar je koža udobna.
    Micelarni losjon je zelo dober. Odstrani ličila zelo čisto ter puder in maskaro. In samo dobro osveži in pomiri obraz.
    Niso naredili vtisa:
    - brez čustev. Nisem čutil vlage
    Mehki gel za umivanje (za normalno in mešano kožo) - običajni gel. Nič bolje niti slabše od drugih. Gel za umivanje iz Uriage mi je bil všeč veliko bolj. Na splošno termonuklearni.
    Kupil sem tudi Diaknel, vendar ga še nisem preizkusil.

    Kozmetika Aven - Bravo!

    Komentarji Ali je mnenje koristno? Da 10 Ne 1

    olga gost

    Komentarji Ali je mnenje koristno? Da 0 Ne 0

    Ira27 gost

    Komentarji Ali je mnenje koristno? Da 1 Ne 0

    Lelique gost

    zdravo.
    OD Avene neprestano uporabljam termalno vodo (in MCh tudi po britju), Gidranse Optimale Riche, Creme por les peaux intolerantes, Ysteal +. Koža je super suha, atopična, nagnjena k reakcijam. 25 let.
    Povem ti:
    - Termično - super, ne pozabite popivati ​​in ne puščajte na obrazu, dokler se popolnoma ne posuši. Po nekaj minutah se pojavi rdečica (kar je na splošno zame zelo čuden pojav), brez nelagodja.

    - prijetna tekstura kisle smetane 20%, nevsiljiv vonj. Leger mi ni bil dovolj - imam atopično kožo, prekomerno suho in nagnjeno k draženju. Škropljenje s termičnim pršilom dva do trikrat na dan - čudoviti občutki ves dan.

    Krema za preobčutljivo razdraženo kožo: Sprva rahlo mravljinči. Prišlo je do poslabšanja alergij - slekel sem jih. Dve minuti sem ščipal - rdečica je izginila. V treh dneh ji je obraz povrnil v mehko, gladko, nahranjeno kožo.

    Ysteal + za začetek posnema nazolabialne gube. Rezultata še ne vem, ker se od časa do časa plazim.

    Da, moj MCH poleg termalne kopeli uporablja balzam po britju Avene, hkrati ima mešano kožo, nagnjeno k draženju in mastno. Pravi, da česa podobnega po kvaliteti že dolgo ni poskusil.

    Želim preizkusiti Ysteal + za oči, Sensibio by BIoderma ne prinaša nobenih oprijemljivih rezultatov. Na splošno v BIodermi nisem našel ničesar pozitivnega pri Sensibio za oči, vlažilne za oči in maske. Samo milo ni slabo.

    Močno svetujem vsem. Vaš naslednji nakup bo čistilni losjon za občutljivo kožo.

    Moisturizer Avene Hydrance Optimale Legere: sestava, pregledi

    Za ljudi, ki imajo raje medicinsko kozmetiko, podjetje Aven ustvarja odlične možnosti za nego katere koli vrste kože z različnimi težavami. Ta članek se bo osredotočil na vlažilno kremo Avene Hydrance Optimale Legere. Temeljito vlaži občutljivo, mešano in normalno kožo. Idealna je za povrhnjico, ki je preživela agresivne vplive iz okolja in kozmetične postopke. Ko zaradi teh dejavnikov postane dehidriran, izgubi svojo elastičnost in naravno barvo. Za več informacij o tem, kako uporabljati izdelek, iz česa je sestavljen in kaj stranke o njem pravijo, preberite v nadaljevanju..

    Kakšno zdravilo

    Posebej razvita formula kreme Aven Hydrance Optimal Leger vam omogoča, da obnovite in ohranite idealno ravnovesje vlage v dermisu. To je posledica prisotnosti posebnih biokomponent, trio lipidov in termalne vode v sestavi. Izdelek koži v najkrajšem možnem času vrne ton in lepoto ter jo nasiči z vitalnostjo.

    Primerna je za vsakodnevno nego katere koli vrste povrhnjice. Še posebej dobro je ta izdelek uporabljati v jesensko-pomladnem obdobju, ko je koža izpostavljena zunanjim dejavnikom (veter, mraz, sonce). Priporočljiv je tudi za obraz po kozmetičnih postopkih (pilingu) in med zdravljenjem dermatoloških težav. Izdelek je hipoalergen in ne zamaši pore.

    Opis izdelka

    Avene Hydrance je na voljo v majhni 40-mililitrski plastični epruveti. Izdelek je pakiran v kartonsko škatlo z blagovno znamko z oranžnimi napisi. Proizvajalec proizvaja dve vrsti te kreme: preprosto vlažilno in z UV zaščito. Običajno je na embalaži namesto Legere označena UV-Legere. V notranjosti epruvete je bela krema z zelo lahkotno teksturo. Ima rahlo aromo svežega, lekarniškega. Po nanosu na kožo hitro izhlapi.

    Kaj je notri?

    Proizvajalec opozarja na jasne prednosti kreme Avene Hydrance. Po njegovi izjavi je hipoalergen, kar že marsikoga osvoji. Poleg tega je zanimivo, kaj je povzročilo tak učinek na kožo, ki je bil omenjen prej. Torej, kaj skriva sestavo: To so:

    • termalna voda "Aven";
    • kaprilni / kaprini trigliceridi (mehčalci, mehčalci, dobro združljivi s kožo);
    • olje za barvanje žafranike (antioksidant, anti-couperous, hranljiv, mehčalen učinek);
    • ciklometikon (nizka viskoznost, hlapljiv silikon, ne maši por, mehča kožo);
    • saharoza stearat (rastlinski emulgator, mehča, varen);
    • glicerol;
    • butilen glikol (varen konzervans);
    • saharozni distearat (naravni emulgator);
    • polimetil metakrilat (polimer, izboljšuje lajšanje kože, nevaren je le pri močnem segrevanju);
    • benzojska kislina (konzervans, antiseptik);
    • beta-sitosterol (naravna komponenta, vlaži, obnavlja povrhnjico);
    • VTH (antioksidant, faktor nevarnosti);
    • karbomer (poceni zgoščevalec, nizka nevarnost);
    • Klorfenesin (konzervans, protiglivično sredstvo, nizko tveganje);
    • dinatrijev EDTA (kelatno sredstvo, antioksidant);
    • ekstrakt sojinega glicina (naravna sestavina, hrani, obnavlja, upočasnjuje proces staranja);
    • hidrogenirani kokogliceridi (naravna sestavina, zgoščevalec, mehča kožo);
    • lecitin (emulgator, toni, antioksidant);
    • fenoksietanol (konzervans, antiseptik in vlažilni učinek);
    • poloxamer 188 (topilo, antiseptik, lahko povzroči draženje);
    • hondroitin natrijev sulfat (spodbuja proizvodnjo in zaščito kolagena, deluje protivnetno);
    • natrijev hidroksid (regulator kislosti);

    Aktivne sestavine izdelka

    Vlažilec Avene vsebuje naslednje učinkovine:

    • Termalna voda "Aven" (71%) - osveži, pomiri, nahrani kožo s koristnimi snovmi.
    • Lipomucin je patentiran kompleks, ki ščiti povrhnjico pred dehidracijo. Pomaga obnoviti zaščitno plast dermisa.
    • Biocementin je biodermalno aktivna snov. Pomaga pri preprečevanju dehidracije kože, obnavljanju njene rožne plasti.
    • Poliol je organski polimer, ki se uporablja kot vlažilec.
    • Bogata faza (15%) - koži povrne sijaj, jo nahrani in izboljša njen videz.
    • Kapsule regulatorja sebuma - odpravijo prekomerno tvorbo sebuma, povrhnjica postane dolgočasna.

    Kako se prijaviš

    Uporaba Avene Hydrance kreme je enostavna. Če želite to narediti, morate obraz očistiti pred umazanijo, nato vzeti potrebno količino izdelka in namazati kožo. Izdelek se hitro vpije zaradi lahke teksture. Za pranje je najbolje uporabiti izdelke istega proizvajalca, potem bo učinek odličen. Vlažilno kremo lahko nanesete zjutraj in zvečer..

    Kaj pravijo kupci

    Uporabniki imajo dobro mnenje o izdelku Avene Hydrance. Orodje se je izkazalo z najboljše strani in daje odličen učinek. Koža po njeni uporabi se bistveno izboljša. Obljube proizvajalca so izpolnjene, kot je navedeno. En paket izdelka zadostuje za 3-4 mesece uporabe. Po nanosu ostanejo prijetni občutki, ni "maske" ali tesnosti. Koža je zmerno mat, brez fanatizma, a hkrati navlažena. Stroški izdelka se gibljejo od 900 do 1400 rubljev.

    Trije favoriti francoske znamke Avene

    Blogersko življenje vas sproti preizkuša nove stvari. Toda obstajajo sredstva, ko sem poskusil katero, se želim znova vrniti k njim. Danes se bomo pogovarjali o treh izdelkih znamke Avene, nakup katerih sem ponovil že drugič in ga bom občasno ponavljal.

    Povedal vam bom o dveh kremah iz različnih serij in precej znani termalni vodi.

    Bralce bo morda presenetilo, da sta kremi namenjeni različnim tipom kože. Takoj bom opisal tip kože, tako da ne bo vprašanj: moja koža je normalna, nagnjena k občasni suhosti, poleti pa lahko začne sijati. Prisotna je majhna kuperoza. Najverjetneje sem pravkar podedoval nagnjenost do njega od sorodnikov, včasih pa se lahko pojavi zaradi mehanskih udarcev.

    Avene Hydrance Optimale UV Riche bogat vlažilec SPF20 (suha do zelo suha koža)

    Standardna škatla Avene je bela z oranžno blagovno znamko in isto 40 ml tubo. Običajno smo navajeni videti standardni delež 50 ml. Tu je sicer manj, vendar vam ni treba prilagajati ekstrakcije smetane iz kozarca. Stene epruvete so zelo mehke, upogljive, tako da kreme ne postane težje izvleči, ko jo zmanjka.

    Sprva je pod pokrovom luknja prekrita s folijo za obe moji kremi. In pod njim je zelo majhna luknja, skozi katero se krema popolnoma dozira.

    Sestava kreme je na škatli. Ne vem, kako jih analizirati in se ne lotevati. Toda nenadoma bo komu koristilo:

    Vonj je kozmetičen. Lahka, nevsiljiva. Brez izrecnih opomb.

    Sama krema je srednje gostote, bela. Če nanesete veliko, lahko prvič, ko se absorbira, nekoliko piha. Vsak bo sam določil zahtevani znesek.

    Majhen lirski odmik. S to kremo sem se prvič "seznanil", ko je bil pred tremi leti, aprila 2013 v Italiji, moj nezaščiten obraz izpostavljen nepričakovanemu soncu, v predelu dekolteja so se pojavile rdeče pike in spoznal sem, da moram nujno kupiti kakšno kremo z zaščitnim faktorjem. In v najbližji lekarni sem naletel na to blagovno znamko, o kateri sem že prebral dobre ocene. Jaz sem izbral to. In ga odpeljala domov. In najbolj priljubljen je postal od aprila do julija. 40 ml je bilo dovolj za približno 4 mesece.

    Od proizvajalca:

    Lastnosti: Na podlagi rezultatov raziskav o idealni hidraciji oči so Avene Dermatology Laboratories razvili intenzivno in dolgotrajno formulo za hidracijo kože. Obogaten s termalno vodo Avene.

    Rezultat: takojšnja in intenzivna hidracija, optimalno udobje in regeneracija kože. Koži zagotavlja elastičnost in žamet.

    Od mene: lahko rečem, da tudi tri leta kasneje nisem bil nikakor razočaran. Od te kreme res dobim odlično hidracijo kože, zaščito pred pomladjo, še vedno svetlobo, soncem. Toda tudi poleti je ta faktor zaščite zame povsem primeren. Krema se hitro vpije, ne pušča filma podobnega občutka in služi kot odlična osnova za ličenje. Moja koža se z njim počuti odlično - zaščitena in hidrirana.

    Avene Antorougeurs Jour SPF20 emulzija proti rdečici (za normalno do mešano kožo z nagnjenostjo k rozaceji)

    Leto kasneje (to je verjetno usoda) aprila 2014 sem prvič srečal različico te emulzije za rdečico - kremo. Krema je za suho kožo, emulzija pa za normalno in kombinirano. Tokrat (in spet aprila) sem želel imeti na zalogi kreme za različne tipe kože za vse priložnosti, in tako se je tudi zgodilo.

    O embalaži niti ni kaj za povedati - vse je podobno kot prva krema. Dozirnik je enak.

    Sestava:

    Vonj je tudi kozmetičen, prijeten, a drugačen.

    Emulzija se od kreme iste serije razlikuje le po nekoliko bolj tekoči konsistenci. In v skladu s tem po tipu kože. Načeloma ne sme dajati mastnega sijaja, saj se kombinirana koža med drugim razume ponekod preveč mastna.

    In od vlažilne kreme se razlikuje po senci. Swatch kaže, da je zelenkast. Ne vem, kaj ta barva daje v sestavi, a kolikor se spominjam po informacijah na internetu, zelena nevtralizira rdečo (v korektorjih obraza). In mislim, kaj če so lastnosti te emulzije, zahvaljujoč kateri polt postane boljša (je zaradi rdečice), povezane izključno z zunanjo komponento, nekaj zelenega odtenka.

    Od proizvajalca:

    Lastnosti: emulzija vlaži in ščiti kožo ves dan, preprečuje in zmanjšuje pordelost kože. Izvleček rukusa izboljša mikrocirkulacijo kože, s čimer zmanjša razpršeno rdečico kože in zmanjša verjetnost nove rdečice. Zahvaljujoč termalni vodi emulzija kožo hitro pomiri, lajša občutek toplote in nelagodja.

    Rezultat: mehka, hidrirana in matirana koža.

    Od mene: Spominjam se, nad čim sem se pritoževal, ko sem imel različico kreme proti rdečici - bila je tako vlažilna, da je dala nepotreben sijaj, kar bi trajalo zelo dolgo. In nemogoče je bilo takoj nanesti ličila. Še posebej poleti. Emulzija je rešila ta problem. Koža resnično ostane mat, navlažena in z ličenjem ni težav.

    Glede pordelosti pa bom opazil naslednje. Iz kakršnega koli razloga koža obraza na splošno ne pordeči, na primer krema po vročem prhanju pomaga zmanjšati to manifestacijo in kožo hitreje pomirja, zlasti v kombinaciji s termalno vodo. Emulzija me seveda ni rešila obstoječe rozaceje, vendar želim verjeti, da sta do neke mere obe kremi kot pomlajevalna krema s SPF za pomlad popolni.

    Termalna voda Avene Termalna izvirska voda

    Termalne vode imenujemo vode z visoko vsebnostjo mineralnih soli ter mikro in makroelementov, ki prihajajo iz naravnih virov. Takšnih voda je veliko

    Preizkusil sem samo to znamko vode, nimam s čim primerjati, vendar mi je bila tako všeč, da sem ponovil nakup.

    Avene ima različne količine vode: 50 ml, 150 ml, 300 ml. Zdaj imam povprečno prostornino, vendar sem nekoč vzel majhen vzorec za vzorec. Steklenička je bila zavita v polietilen, na njej je bila majhna nalepka v ruskem jeziku, pod njo pa vložek s koristnimi informacijami.

    Razpršilnik je standarden za pršilo. Koliko sekund pritisnete nanjo, toliko vode poškropite.

    To pršenje mi je zelo všeč - najmanjši delci se zavijejo kot oblak kapljic zraka.

    Brošura shematično prikazuje vse možne načine uporabe termalne vode. Na kratko vam bom povedal, kaj mi je bilo všeč:

    • lajša srbenje z piki žuželk, urezninami, odrgninami;
    • lajša draženje in pordelost, blizu alergij, iz neprimerne kozmetike;
    • pomirja kožo po britju;
    • pomirja kožo po sončnih opeklinah;
    • popolnoma osveži v vroči sezoni, pa tudi med fizičnim naporom;
    • pomaga zbuditi zjutraj.

    Uporablja se lahko tudi po kirurških posegih pri pleničnem izpuščaju pri otrocih in zagotovo se bodo vsi znašli še nekaj zanimivih načinov uporabe. Reči, da sem srečen, nič ne reči.

    Kje lahko kupite kozmetiko te blagovne znamke: v Sankt Peterburgu je predstavljena v skoraj vseh lekarnah. A po priporočilih dobrih prijateljev sem pozornost usmeril na precej znano spletno stran Farmakozmetika in vse zgoraj našteto kupil za zelo donosno promocijo.

    Cene za kreme se gibljejo od 850 do 1200 rubljev (v Pharma, v lekarnah pa je še dražja), za termalno vodo - od 300 do 600 rubljev (vedno je bolj donosno kupiti večjo količino).

    Če povzamem, lahko rečem, da je kozmetika Avene za vedno zavzela mesto v mojem srcu. Morda bo tudi vam všeč ali ste morda že kaj poskusili?

    Aven Hydrance Optimal UV20 Rish Cream 40 ml

    Krema Aven Hydrance Optimal UV20 Rish je namenjena vlaženju in zaščiti suhe kože pred agresivnimi dnevnimi vplivi, ima tudi preventivni učinek pred prezgodnjim staranjem.

    • takojšnja in intenzivna, dolgotrajna hidracija in prehrana kože
    • obnova optimalnega udobja kože
    • odlična osnova za ličenje
    • ščiti kožo pred škodljivimi učinki sončne svetlobe

    Krema Aven Hydrance Optimal UV20 Rish ima takojšen, intenziven in dolgotrajen vlažilni učinek.

    • Zahvaljujoč termalni vodi Aven, ki je del kreme, daje občutljivi koži občutek optimalnega udobja, blaži draženje reaktivne kože;
    • Ima močan antioksidativni učinek, s čimer spodbuja naravne obrambne mehanizme kože;
    • Sistem najnovejših UV filtrov ščiti kožo pred škodljivimi učinki sonca;
    • Karitejevo maslo kožo neguje, ščiti in obnavlja;
    • Olje žafranike lajša draženje, vlaži, zdravi mikrorazpoke;
    • Karitejevo maslo vlaži kožo, spodbuja njeno okrevanje;
    • Ekstrakt sojinih semen se učinkovito zmehča, preprečuje izgubo vlage.

    Zjutraj na očiščen obraz in vrat nanesite Avène Hydrance Optimale UV Riche. Je odlična osnova za ličenje.