loader

Glavni

Akne

Mnenja o kremi za sončenje - bioderma photoderm ar spf 50+ obarvana krema za sončenje

Odlična krema, koža ne pordi, tonus sploh ni viden, saj je rahel. Močni izpuščaji seveda ne bodo blokirali, vendar to ni njegov namen

Krema mi je bila zelo všeč. Moja koža po zdravljenju rozaceje je pordela in občutljiva. Krema se dobro prilega, rahlo tonira in ne povzroča večje rdečice in nelagodja. Za poletje - prav ta stvar!) Ta nakup bom ponovil)

dobro, imam kombiniran tip kože, kozmetičarka mi je priporočila to kremo, dolgo sem razmišljala, pretehtala vse prednosti in slabosti in kupila.
univerzalna barva se prilagodi koži,
Nanesem ga pod ličila (ličila se ne odlepijo na mestu) Z nakupom sem zadovoljna.

Krema je super! Kremo jemljem že dve leti poleti (po priporočilih kozmetologa). Moja koža je nagnjena k rdečicam in alergijam. Bioderma me reši težav + lahko toniranje

Lepa krema. Leži enakomerno, brez teže, ne povzroča nelagodja na koži. Po nanosu koda dobi sijoč in svež videz. Res mi je bilo všeč.

Krema mi je bila zelo všeč. Primerna je za mojo mešano in aknasto kožo. Enostavno toniranje, kar sem želela.
Najlepša hvala za dostavo, prvič srečam takšno učinkovitost.
Vse je čudovito!)
Make up je zagotovo zasedel prvo mesto v storitvenem sektorju !

Dobro zdravilo. Obraz ni nikoli izgorel, starostne pege se niso pojavile.

Stara sem 57 let. V tej starosti je zelo težko izbrati kremo za tonik. Preizkusil sem kup dragih, elitnih tonerjev. Vsi so v osnovi legli z masko, posušili kožo, odlično poudarili gube. Pljunil sem in spoznal, da ne morem najti boljše od tonirane sončne kreme Bioderma Photoderm AR Spf 50+. Všeč mi je, popolnoma se prilega

Najljubša krema za toniranje! Ne maram tonerjev, ampak ta mi je bil zelo všeč. Prej poltoniranje. Občutljiv, neopazen, udoben!

To kremo sem začel uporabljati maja, ko se je začelo aktivno sonce. Prvič po mnogih letih moje starostne pege niso izšle. Vsako leto se je nad mojo ustnico pojavila pigmentna pega, kot brki, letos pa ne. da je sijaj. Nosim ga nenehno, preden grem na sonce.

Zdravo. Imam vprašanje o izdelku. ali je mogoče kupiti vzorec tega izdelka?

Zdravo! Alena, na žalost proizvajalec ni zagotovil vzorcev tega izdelka.

Zahvaljujoč kurirki vedno naročila dostavi pravočasno in hitro, vljudno in prijetno. Krema mi je bila vsekakor všeč, ton je naravno bež, na koži je malo svetlobe, premaz je kot lahka tanka tančica. Dobro se absorbira, dati morate čas, da se absorbira. Zatemnim ga z rdečilom in vse je v redu! Moja koža je nagnjena k mastni vsebini, a še enkrat poudarjam, da se je zaradi UV filtra vpila in filma ni. Priporočite.

Imam suho kožo, krema se popolnoma prilega.

Odlična krema. Na obrazu ni bele maske, tako kot pri kremah za sončenje z močno zaščito in brez gostega tonskega učinka. Na obrazu krema ni vidna!

Še dobro, da sem uporabila vzorce te kreme. Ogorčenja ne bi omejili, če bi kupili celoten paket)))

Vse te brezplačne ocene so napisali ljubitelji blagovnih znamk ali kot.

- krepko, blešči
- absorbira dolgo časa
- sestava - kemijska tabela)))

Zakaj kupiti "TO", če lahko vzamete najboljši analog in celo nekajkrat ceneje.

  • vsi odgovori (3) ⌄
  • skrij ⌄

Viktoria, bi lahko napisala kaj?

Víktorіє, poimenujte analoge, bodite podlasica, že potrebujete duuuuu. DYAKU

Alla. Kijev, Obstaja kul krema La-Roche, vendar je dražja. Ampak vredno!

Svoj pregled bom pustil tukaj. Vsa sredstva za zaščito pred soncem BIODERM delujejo popolnoma, če upoštevate navodila - nanesite jih vsake 2-3-4 ure, poleg tega pa morate izbrati glede na tip kože!
Za kombinirano in mastno kožo - ločena serija z matirajočim učinkom

Nisem ga vzel na Makeup, vendar bom pustil pregled. Krema je primernejša za suho kožo. V pol ure pusti masten sijaj. Imam mešano kožo, zato je bil moj obraz zelo sijoč. Čeprav vsi Sanskrini z visokim zaščitnim faktorjem mastijo obraz. Poleg tega je to prosojni učinek niansiranja, lahka pokritost in enakomerna polt.

Res mi je bilo všeč

Kreme ne morem dokončno pozitivno oceniti.
Z glavno nalogo, zaščito pred soncem - zdi se, da se spopada: obstoječa starostna pega ne napreduje, nove se ne pojavljajo aktivno, pege pa so se vseeno pojavile poleti.
Toda na splošno mi krema ni prijetna - za mojo mešano kožo, nagnjeno k suhosti, je zelo mastna, se dolgo vpija in aktivno sveti - čeprav običajno moja koža vpije kakršno koli mastno konsistenco.
Navedeno toniranje zame osebno ne deluje - poleti moja koža pordeči in se ničesar ne prekriva, čeprav sem upal na učinek "2 v enem".
In tudi kratka opazovanja, "nenavadnost kreme" - če se nenadoma dotaknete sluznice oči z roko, s katero ste nanesli kremo, se strašno peče do solz in dolgo časa.
In če si nenadoma oblizujete ustnice, na katere je padla krema - najprej slana v ustih, nato grenka in tudi že kar dolgo -, me je celo začelo skrbeti stanje jeter. ) To je moja zgodba z Biodermo Photoderm.

Krema je precej goste in mastne teksture, ne morem reči, da je to poleti idealno za mešano kožo. Če pa se ne bojite prefinjenega sijaja, ga ta izdelek zagotavlja. Ne mastnega prepotenega sijaja, ampak negovanega zdravega sijaja. Kljub temu mislim, da je še vedno težka in je primernejša za suho in normalno kožo kot za mastno in mešano kožo. Popolnoma vlaži, ne posuši občutljivih predelov. Kar zadeva "možnost" tonirana - je praktično odsotna. Na splošno je obraz videti osvežen in spočit. Malo bronzerja - in vaše vsakodnevno poletno ličenje je pripravljeno. Zdelo se mi je (test na zapestju), da je Bioderma s faktorjem 100 (obarvan) lažji in matiran ter jasneje izenači ton. Na splošno sem s kremo zadovoljen in priporočam, da jo poskusite, v prihodnosti pa bom iskal druge možnosti.

To serijo mi je priporočil dermatolog, saj se je moja koža začela odzivati ​​na sonce - pojavile so se grde rdeče lise. Nisem prav razumel in nisem pričakoval, da je to temelj in je bil sprva celo razburjen. Ampak, ton je popolnoma neviden, nežna struktura, koža se zdi, da sije, in kar je najpomembneje - sonca se ne bojim! Krema mi je bila zelo všeč. Uporabljam ga skupaj z micelarno vodo istega podjetja. Najlepša hvala za hitro dostavo.

Hvala za odlično delo in za sedanjost, zelo lepo!

Bioderma Fotoderm Max SPF 50 tekočina za sončenje+

Pozdravljeni draga dekleta Kozmetičarke.

V naši poletni kozmetični torbici je še ena nenadomestljiva stvar - zaščita pred soncem (zame zelo pomemben in potreben izdelek).
Prihaja pomlad in začnemo česati internet v iskanju novih informacij in smo pred težko izbiro: kaj kupiti tokrat?
Chanel in Lancaster sta bila moja najljubša lansko poletje. Zelo vredne kreme, prostornine 30 ml, zato mi je v poletni sezoni zmanjkalo obeh.
Ampak moja duša ne želi miru))) Novo poletje in ona želi novo zaščito pred soncem.

Opis proizvajalca:

Izjemno lahka tekstura emulzije zagotavlja enostaven in prijeten nanos, ne pušča mastnega filma. Izdelek ob nanosu postane brezbarven. Idealno za mastno kožo. Nekomedogeno.

Največja zaščita pred soncem za kožo obraza:
• koža, ki ne prenaša kakršne koli intenzivnosti UV žarkov
• zelo svetla koža s pegami (fototip I-II)
• koža v pogojih ekstremne sončne osončenosti (visokogorje, tropi...)

Način delovanja:
- Najučinkovitejša kombinacija filtrov proti UVA in UVB v kremi Photoderm MAX zanesljivo ščiti pred sončnimi opeklinami, preprečuje nestrpnost sončnih žarkov in se bori proti prezgodnjemu staranju kože
- Patentiran kompleks Cellular Biosecurity®, ki zmanjšuje tveganje za poškodbe celic, zagotavlja optimalno zaščito celičnih struktur pred agresivnimi vplivi
- Prijetna tekstura kreme Photoderm MAX koži zagotavlja občutek udobja in mehkobe, ne pušča mastnega filma. Ko se nanese na kožo, postane brezbarvna
- Krema Photoderm MAX je vodoodporna in fotostabilna
- Odlična prenosljivost
Sestava:

Razširjeno mnenje:


Dekleta, takoj se morate zavedati, zakaj kupujete to kremo, v kakšnih pogojih jo boste uporabljali: kajti počitnice na morju in vsakodnevna rutina so po mojem mnenju različne kreme.
Takoj bom tekel naprej in rekel, da sem kupil nekaj drugačnega od tistega, kar sem si zamislil v glavi, v spominu sem imel dva krasna primera iz lanskega poletja in nekaj podobnega sem pričakoval od Bioderma. No, po vrsti.

1) Tuba s prostornino 40 ml, brez razpršilnika, vendar precej tekoče teksture, zato se zdi, da krema nekoliko odteka okoli pokrovčka.
2) Ima šibko, a nenavadno aromo, ne morete je opisati s posebnimi besedami.
3) Ko ga nanesem, ne pobeli obraza (na primer pri Aven in La Roche Pose sem imel tako).
4) Ne zdrsne, ličila lahko začnete v 10 minutah.
5) Dobro varuje pred soncem, letos skoraj nisem pokazal starostnih peg (takoj bom rekel, da sem preveril teste delovanja jeter in hormone, vse je normalno, moja pigmentacija je posledica sonca).
6) Nisem opazil, da je negativno vplival na pore in zamašitve, čeprav zelo temeljito očistim kožo.

Glavna pomanjkljivost te kreme je, da pušča na obrazu masten občutek, se dolgo vpija (brez odkotaljenja). Obraz z njim se sveti in sploh ni primeren za mastno kožo.
Druga pomembna točka, ko pride v oči (na primer, če se odločim, da si bom podrgnil oko), se v sluznici začne mravljinčenje, kot da malo zapeče.
Želim si več lahkotnosti na obrazu.
Zdaj razumem, da moram še vedno kupiti novo kremo in sem se odločil, da jo prestavim bodisi do potovanja na morje bodisi za hladnejšo sezono, ko vsebnost maščob v smetani ne bo imela takšne vloge kot poleti.
Swatch:

Cena:
1250 RUB v lokalni mreži lekarn

Pregledi za zaščito pred soncem Bioderma

Avene - zaščita pred soncem za najbolj občutljivo kožo

Anthelios - številka 1 v Rusiji na priporočilo dermatologov

Now Foods - prehranska dopolnila in vitamini!

100% naravna prehranska dopolnila premium SOLGAR

Spoznajte edinstven komplet za intenzivno beljenje!

Ergonomija in trajnost z zobnimi ščetkami RADIUS

Uriage - nega nežne kože dojenčkov in dojenčkov

Varna in učinkovita nega za vas in vašega otroka

Revitalizirajoče tretmaje za obraz in telo z napravami Gezatone

Avene DermAbsolu - temeljna nega za zrelo občutljivo kožo.

Aravia Professional - Spa depilacija, parafinska terapija, nega telesa

Batiste - suh šampon št. 1 v Evropi

Bioderma Hydrabio Perfector - zaščita in sijaj vaše kože

CeraVe - Inovacija za krepitev zaščitne pregrade kože!

Vinopure je preprosta in učinkovita rešitev za odpravo kožnih nepravilnosti.

Drzen dizajn in noro prijetna SPA nega v vašem domu

Elancyl Slim Design - bolj gladka, čvrsta in trdna koža

Ojačevalnik trepalnic - dolge, obsežne, goste trepalnice!

Filorga - formule, ki jih navdihujejo tretmani estetske medicine

Guam - Naravna italijanska kozmetika na osnovi alg

GiGi - kombinacija naravnih sestavin in visoko biotehnoloških izdelkov

Vodilni laboratorij za profesionalno kozmetiko v Izraelu

Korejska kozmetika za nego obraza in telesa

Isdin je številka 1 v Španiji! Inovativna zaščita pred soncem

Pozdravi svoje nove pomočnike - revolucionarne spiralne zapestnice za lase

Johnny's Chop Shop - elegantna linija kozmetike za fante, ki želijo izgledati odlično!

Preizkusite najkakovostnejše japonske maske

Rastlinska energija za lepotne lase

Loreal Professional - Source Essentielle vir naravne lepote las

La Roche-Posay - dermatološko priporočilo za občutljivo kožo št!

Matrix - Keep me Vivivd - ohranjanje barv v svetlih odtenkih

Mustela - varna in učinkovita nega za vas in vašega otroka
06.10.2017

Nature`s Bounty - prehranska dopolnila v podporo vašemu zdravju in lepoti

O.P.I - svetovni vodja v profesionalni negi nohtov!

Orthomol - nemški vitamini za vaše zdravje!

Balzami za suhe, razpokane in razdražene ustnice in kožo

Fotografija - moč narave za vaše lase!

Royer - naravna kozmetika s 100% organsko polžjo sluzjo!

Skincode - koda za zdravo, lepo kožo

Klinično učinkovita medicinska kozmetika, ki je učinkovit nadomestek za operacijo

Zanesljivi dermokozmetološki izdelki za nego kože za novorojenčke, otroke in odrasle

Dr. Vozel - 212 Bristled Pleasure!

Uriage - Hyseac - Vaša idealna nega za problematično kožo
01.11.2017

Uriage - Age Protect - korekcija gub in sijaj

Vlažilni balzami za ustnice Weleda bodo vaše ustnice zavili v sijaj naravne lepote!

Krepilni učinek proti znakom staranja

CORA - kombinacija naravnih sestavin z najnovejšo visoko tehnologijo

  1. Ocene
MNENJA
ZDRAVSTVENI CENTER ZA KOŽO
Mnenja o kremi SPF 50 Photoderm AR s tonskim učinkom 30 ml (Bioderma, Photoderm)
  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • "

Irina Orenburg | 30.03.2018 |

Krema SPF 50 Photoderm AR s tonskim učinkom 30 ml (Bioderma, Photoderm)

Zaključki: To kremo uporabljam po priporočilu kozmetologa. Mislim, da je krema učinkovita, slabše občutljiva, če jo nanašamo na izdelke te znamke brez zaščite pred soncem. vendar rezultat - zaščita pred škodljivimi učinki se splača. Še naprej bom uporabljal to orodje. tonski učinek je komaj opazen, kar je zame osebno velik plus.

Skvortsova Olga Moskva | 21.08.2017 |

Zaključki: Na morju sem uporabil sondo na opečenih predelih kože obraza in telesa. Krema z minimalnim nanosom dobro prikrije rdečico, odlično ščiti pred soncem, pomirja in vlaži suho kožo. V nekaj dneh uporabe se je bilo mogoče izogniti nadaljnjemu poslabšanju na mestih sončnih opeklin in izkazalo se je, da je zagorelo. Odtenek se skoraj zlije z zagorelo kožo. Mogoče bom kupil polno velikost za naslednje poletje, čeprav je seveda bolje, da sploh ne gorim.

krutnat Orenburg | 02.07.2017 |

Zaključki: Kupila sem Bioderma pnotoderm AR50 + zaradi potrebe po visoki zaščiti vsak dan, koža s pigmentacijo je kombinirana norma / mastna. Tonski učinek je dokaj nepomemben, krema ohlapne konsistence se zlahka nanese, na koži imam rahel mastni sijaj, vonj je prijeten. Uporabljala sem ga enkrat na dan, morda so se zaradi tega pike čez poletje potemnile.

Voytyuk Nadezhda Volzhsky | 28.6.2017 |

Zaključki: Od zgodnje pomladi do jesenskega dežja uporabljam sanskrine. Poleti je tonski učinek Sanskrina izredno koristen. Vendar je v tej kremi učinek poravnave barv minimalen, vendar je mastni sijaj v vsem svojem sijaju, za dekleta z mastno kožo pa to ni najboljša možnost..
Obstaja vonj, vendar ne preveč vsiljiv in ne zoprn Sanskrin, kot poceni nivea.
Obvladuje neposredne odgovornosti zaščite pred soncem.

Moshenskaya Alena Tver | 17.06.2017 |

Zaključki: Kozmetičarki je svetovala to kremo, da me zaščiti pred soncem z rozaceo. Moj tip kože - kombinirana krema je bila popolna! Lahka in občutljiva, brez vonja. Všeč mi je bilo, da je po nanosu opazen rahel tonski učinek, koža rahlo sije, ni pa občutka mastnosti in filma. In kar je za kožo rozaceje najpomembnejše - v kremi ni alkohola. Popolnoma ščiti pred soncem, ni novih starostnih peg, koža obraza ne pordeči. Priporočite!

Satpayeva Gulzhana Orenburg | 26.03.2017 |

Zaključki: Tonska krema za sončenje dobro opravi svoje delo! Ščiti pred soncem 5+ Ne pušča belih sledi, rahlo poravna polt. Obraz zasije, če nanesete preveč kreme. Toda po prilagoditvi se je mogoče izogniti temu majhnemu minusu) Ko se obraz nanese na kremo z mineralnim pudrom, izgleda zelo svež)

K Tatyana Moskva | 02.03.2017 |

Zaključki: Prejel je miniaturo po zaslugi Pharmacosmetics. Po mojem mnenju dokaj nesmiselno zdravilo: s tem ni naredil enakomernega tona kože, ni bil popolnoma absorbiran. Med prednostmi je spf močan, a ali je potreben po taki ceni?

Nikolaeva Elena 17.02.2017 |

Zaključki: krema mi je bila všeč. Enostavno se namaže, ne pušča pramenov. Primerno za zelo svetlo kožo, tudi pozimi le nekoliko temnejšo od vratu. in ne rumene. Na žalost je masten sijaj - poprati ga morate s prtičkom. Suha koža

Natalia Sankt Peterburg | 2. 9. 2016 |

Ocena učinkovitosti 4

Krema je bogata, a ne mastna, dobro se prilega normalni koži, pri zelo svetli koži je ton dobro šel. Ta krema se na koži seveda počuti kot kateri koli izdelek z visokim zaščitnim faktorjem, vendar ni belkastih prog in krema ne izsuši kože.

Stopnja teksture 5

Bež smetana, bogata.

Ocena gospodarnosti / porabe 5

Poraba ni velika, cev bo trajala 1-2 sezoni v zmernem podnebju.

Zaključki: dobra krema za sončenje za obraz. Ta krema je na splošno edino zdravilo z visokim zaščitnim faktorjem, ki bi ga načeloma lahko uporabila za svetlo normalno kožo z rdečico in rozacejo..

Oksana Amelina Tambov | 01.09.2016 |

Ocena učinkovitosti 5

Kot lastnica svetlo suhe kože bom rekla - zame krema! V običajnem pomenu besede ni tonalno, ampak z učinkom - osveži polt, ne skriva močnih napak. Ampak ne bi smel. Reši pred pojavom novih starostnih peg z udarcem

Stopnja teksture 5

Za mojo kožo - absolutno ne mastno, dobro se vpije

Ocena gospodarnosti / porabe 4

Ker je moja koža suha, krema malo poje. Toda pri uporabi temeljnega premaza je situacija nekoliko boljša..

Zaključki: V celoti utemeljuje svoja sredstva in izpolnjuje svojo funkcijo

Ulanova Elena 01.09.2016 |

Ocena učinkovitosti 5

To kremo sem uporabila po pilingu. Na reaktivno občutljivo kožo ni imel nobenega negativnega učinka. Tudi sonce ni poškodovalo kože. Tonski učinek me je razveselil, ker dovoljeno videti dostojno v obdobju opuščanja tonskih sredstev

Stopnja teksture 5

Ocena gospodarnosti / porabe 5

Zaključki: dobra zaščita pred soncem. Ton izenači, za zelo svetlo kožo pa bo temen. Ne bi priporočal za vsak dan, ker Mislim, da bo težko, še posebej poleti

Mikhienko Anna Isyangulovo | 10. 10. 2016 |

Ocena učinkovitosti 5

To kremo sem naročila prvič, zelo sem bila zadovoljna z njenimi lastnostmi. V vročini na obrazu ni občutka lepljivosti in sijaja.

Stopnja teksture 5

Lahke teksture, primerna tudi za mastno kožo

Ocena gospodarnosti / porabe 5

Kremo uporabljam približno en mesec in mislim, da bo dovolj še en mesec..

Zaključki: Idealno za vroča poletja, 100% zaščita pred sežiganjem.

Krema za sončenje Bioderma za obraz SPF 50: krema za sončenje Bioderma Photoderm Max SPF 50 za otroke in obraz

Koža obraza je vsak dan izpostavljena sončni svetlobi. Zaščita pred soncem je potrebna, da je čim dlje mlada..
Francoska kozmetika Bioderma ponuja rešitev kot zaščito in nego kože obraza v liniji Photoderm. Ne spopada se samo s soncem, temveč tudi z drugimi težavami z povrhnjico in dermatološkimi boleznimi. Od leta 1978 podjetje samostojno razvija in izdeluje kozmetične linije s posameznimi kompozicijami, ki so edinstven razvoj. Zato večina dermatologov z vsega sveta svojim pacientom svetuje kozmetiko Bioderma.

Patentiran Cellular BIOprotection * z UVA, UVB filtri zagotavlja dermisu široko paleto zaščite na celični ravni. Hkrati vzdrževanje bioloških struktur povrhnjice, odgovorne za imunost, in krepitev naravnih sistemov samoobrambe celic.

Zahvaljujoč snovem, vključenim v linijo Photoderm, kot sta Ectoin in Mannitol, se lahko izognete pigmentaciji, novim gubam, redčenju in obnovite ravnovesje vlage v koži - tako da postane gladka, mehka in elastična. Nastane zaščitna lupina, ki se spopade z zaščito pred vetrom, mrazom, prahom, mikrobi.

Zaščita kože obraza

Za suho in normalno kožo obraza - Photoderm MAX Cream SPF 50+

Priporočljivo za ultra visoko zaščito obraza: s svetlo kožo s pegami, pa tudi z izjemno osončenostjo (visoke gore, aktivno sonce) in nestrpnostjo do kakršne koli intenzivnosti sončne svetlobe. Ima prijetno teksturo in se hitro vpije, ne da bi na obrazu pustil občutek mastne maske. Vlaži in neguje na ravni usnjice, obnavlja vodno ravnovesje, odpravlja suhost in zateguje. Daje naravni sijaj obrazu. Za nego lahko preizkusite tudi kremo za sončenje Loreal SPF 50.

O kremi za sončenje Avon lahko izveste tukaj.

Zaradi delovanja ektoina sta dermis in povrhnjica v zaščitni lupini. Ne spopada se samo z UV žarki, ampak tudi z zunanjimi negativnimi dejavniki, preprečuje proizvodnjo mediatorjev sončne alergije.

Za vse vrste dishromije - Photoderm MAX Foundation SPF 50+

Priporočljivo je zaščititi kožo obraza v primeru razbarvanja kože: hiperpigmentacija, vitiligo, depigmentacija. Odlična zaščita pred agresivnim soncem: visokogorje, tropi.

Zaradi celičnega kompleksa BIOprotection * se zmanjša transdermalna izguba vlage, obnovijo se naravne zaščitne funkcije na ravni usnjice.

Lahka tekstura kreme se popolnoma vpije, ne da bi pustila oljnat sijaj. Brez vonja. Vodoodporen in hipoalergen. Ne prispeva k pojavu komedonov.

Preizkusite kreme za porjavitev, predstavljene v tem članku.

Photoderm AKN matirajuča emulzija SPF 40

Priporočljivo za mastno in problematično kožo, nagnjeno k aknam in aknam, pa tudi v tropih in gorah. Zahvaljujoč kompleksu Fluidactive * normalizira loj, odstranjuje mastni sijaj in izpuščaje. Površina obraza dobi mat, enakomerno barvo.

Fotostabilen in vodoodporen. Vsebuje hipoalergensko dišavo. Preprečuje zamašitev por in okužbo zaradi zaščitnih funkcij kože, ki se aktivirajo po uporabi. Ščiti pred škodljivimi učinki toplote, mraza, vetra. Zaščita pred soncem Libriderm ima nekoliko manj zaščite.

Za občutljivo kožo - krema Photoderm AR SPF 50+

Priporočljivo za dermatološke težave, kot so rozacea, rozacea podoben dermatitis, pa tudi za razširjene kapilare in tanko kožo obraza. Zahvaljujoč tonirajočemu učinku prikriva pomanjkljivosti: izenači polt in naredi kožo bolj enakomerno.

Elastični zaščitni film, ki nastane po absorpciji izdelka, zmanjša reaktivnost kože, preprečuje zamašitev por in zunanje okužbe.

Nekomedogeno, brez dišav. Struktura kreme zagotavlja individualno toleranco. Enako močna zaščita je krema za sončenje La Roche Pose.

Za mešano in mastno kožo - Photoderm MAX emulzija SPF 50+

Priporočljivo za zaščito pred agresivnim soncem. Za zelo lahkotno kožo s pegami (fototipi I in II) in nestrpnost do sončnega sevanja. Daje mat, enakomerno polt.

Krema z vodoodporno hipoalergensko formulo. Zaščitne funkcije, preprečujejo posledice negativnih okoljskih dejavnikov. Nežna tekstura nežno neguje kožo in pušča občutek lahkotnosti in udobja. Po nanosu kreme je polt bolj enakomerna, koža pa matirana in gladka. Lahko se uporablja tudi pri preobčutljivosti. Ne prispeva k pojavu komedonov.

Več o zaščitnih kremah Natura Siberica lahko izveste tukaj.

Zaščita za otroke

Bioderma Photoderm Kid 50 Mleko za sončenje+

Največja zaščita kreme pomaga obvladovati tudi najintenzivnejše UVA sevanje. Edinstveni celični BIOprotection * kompleks ščiti dermis pred opeklinami in agresijo iz okolja. Tekstura kreme ima modri odtenek, ki pomaga enakomerno nanesti kremo na vsa področja, po nanosu postane prozorna, ne pušča belih prog.

Vse lastnosti krem ​​za zaščito pred lubjem najdete v članku.

Popolnoma se prenaša, občutka na obrazu ne otežuje, nepremočljiv, fotostabilen. Brez vonja.

Bioderma Photoderm Mineralni zaslon SPF50+

Priporočljivo za vse vrste in je primerno za dojenčke od šestih mesecev. Največja foto zaščita za alergično in preobčutljivo kožo. Ščiti pred intenzivnim izpostavljanjem soncu, kot je ekvatorialno sonce ali v gorah. Ima 100% mineralno strukturo, ki se zlahka absorbira, ne da bi pustila mastno masko in lepljiv občutek. Hipoalergena in brez vonja. Lahko pa poskusite s Floralis SPF 50.

Lahko se uporablja kot osnova za dnevno ličenje poleti. Ne samo, da kožo ščiti pred sončnimi žarki in negativnimi okoljskimi dejavniki, ampak tudi ne obteži občutka na obrazu. Zahvaljujoč regenerativnemu delu dermisa s pomočjo aktivnega kompleksa se ličila držijo bolj trdno, ne da bi bili izpostavljeni lojnicam.

Način uporabe:

Pred soncem nanesite na suho površino v enakomerni plasti, dokler se popolnoma ne vpije. Obnovite aplikacijo po stiku z vodo in fizičnem naporu.

Po povezavi je vredno poznati lastnosti zaščitnih krem ​​Faberlik.

Video

Ta videoposnetek ponuja pregled najboljših krem ​​za zaščito pred soncem.

zaključki

  1. Kreme linije Photoderm so primerne za najzahtevnejšo kožo, zadovoljijo njene potrebe in se spopadajo z zaščito na celični ravni. Zaščitite pred najbolj agresivnim soncem in zunanjimi dejavniki.
  2. Ne samo ščitijo, temveč tudi obnavljajo ravnovesje vlage, zaradi česar je povrhnjica bolj elastična in prožna. Obnavljajo naravno funkcijo dermisa, zato odpravljajo dermatološke težave. Priporočljivo za boj proti prezgodnjemu staranju. Za suho kožo je bolje uporabiti vlažilno kremo z zaščito SPF.
  3. Zaradi edinstvene formulacije sestavkov ima krema lahkotno občutljivo teksturo. To vam omogoča hitro absorpcijo, ne da bi pustil občutek nelagodja in mastnega sijaja. Odlična toleranca.
  4. Vse kreme so primerne za alergično kožo.
  5. Vodotesna in fotostabilna struktura zagotavlja dolgoročne zaščitne funkcije, tudi po stiku z vodo. Kljub temu proizvajalec priporoča posodobitev nanosa kreme po kopanju..

Oglejte si naše dnevne izbore najboljših lepotnih izdelkov

Akne: Kako zdraviti akne

Od kod prihajajo akne in kako jih zdraviti. Brezplačna metoda zdravljenja aken doma. Recenzije farmacevtske kozmetike.

Krema za sončenje Bioderma Photoderm Max 50+

Laboratorij Bioderma je ustvaril kremo za sončenje z visokim zaščitnim faktorjem za problematično in občutljivo kožo. Visoka stopnja zaščite je namenjena ekstremni izpostavljenosti soncu, tj. bivanje v tropih ali gorah. V južnih mestih z močnim soncem takšna zanesljiva zaščita prav tako ne bo škodila..

Bioderma Photoderm Max 50 pregled kreme za sončenje+

Za tiste, ki jim ni všeč, da kreme za sončenje pustijo bel odtenek na obrazu, se zdi Bioderma Photoderm Max 50+ dobro sredstvo, saj ko nanese na kožo, postane brezbarvna; na mastni lahko sije, za suho kožo je idealna.

Krema je zelo občutljiva, enostavna za nanašanje in se širi po koži, se ne odvali. Čeprav proizvajalec pravi, da lepljivega filma ne sme biti, je še vedno občutek kreme in čeprav je majhen, je film.

Zaščitni kompleks kreme Bioderma Photoderm Max 50+ se odlično spopada z UV sevanjem, preprečuje staranje kože in nastanek starostnih peg. Krema je nekomedogena (nekomedogena kozmetika), po njej ni izpuščajev in vnetij, vizualno izenači ton kože, ne diši. Vodoodporen, vendar ga obnavljajte po navodilih vsaki 2 uri, po potrebi pogosteje.

Za tiste, ki želijo videti privlačno na plaži, vendar brez dodatne kozmetike, kot sta puder ali podlaga, je Bioderma izdal 50+ podlaga SPF iz iste serije Photoderm. Iz neznanega razloga ga je zelo težko najti, bil sem na predhodnih klicih v 4 lekarnah, v resnici pa se je izkazalo, da krema ni tonska, ampak običajna, kot v tem pregledu. Nimam praktične primerjave, če pa je kaj takega potrebno, obstaja in to ne samo proizvajalca Bioderma.

Kako uporabiti kremo Bioderma Photoderm Max 50+

Krema se nanese pred soncem, ne med sončenjem. Kremo je treba obnavljati vsaki 2 uri, ob stiku z vodo ali po vadbi pa tudi kremo.

Koliko stane krema Bioderma Photoderm Max 50?+

Po mojem mnenju je krema Bioderma Photoderm Max 50+ nekoliko predraga, vendar ima prednost pred Aveneom le v tem, da postane brezbarvna. Toda v vroči deželi je belo obarvana krema za sončenje Avene dobro zaščitila in videzno enakomerno polt, čeprav belkasto. Če je bilo na obrazu pordelost ali mozolji, jih je močno skril. S kremo Bioderma Photoderm Max 50+ ta možnost ne bo delovala: vse je vidno.

In ne pozabite na klobuke! Po možnosti kape ali kape z velikimi robovi.

Na spodnji fotografiji je razvidno, da je obraz nekoliko svetlejši od vratu in rok, ni pa videti kot bela maska. Malo zasije, ker je koža mastna.

Stroški kreme Bioderma Photoderm Max 50+ so v različnih trgovinah od 1150 do 1500 rubljev. Kreme iz Avene hkrati stanejo od 800 do 1000 rubljev. Načeloma ne vidim posebne potrebe po preplačanju te kreme.

Ocene kreme

Zelo pogosto sem obnavljala kremo Bioderma Photoderm Max 50+ in še vedno sem prvi dan dobila opeklino obraza, ne preveč močno, koža je pordela in zapekla. Nosil sem klobuk z velikim robom in nisem šel na odprto sonce, bodite previdni in nanesite debelejšo plast 20 minut pred odhodom ven. Menim, da je za kremo te stopnje neodpustljivo.

Recenzija: Milena

S tem zdravilom se občasno namažem celo v Moskvi poleti. Koža je navlažena, lepljivosti skoraj ni, koža je videti zdrava in pigmentacije se ne bojim.

Recenzija: Rita

Iskala sem kremo z zaščitnim faktorjem 50+ in da obstaja podlaga. To sem našel pri Biodermi, napisal ime, poklical lekarno - zdi se, da vse ustreza. Pravzaprav se je izkazala za navadno brezbarvno kremo, bolje bi bilo, če bi kupila belo. Imam veliko peg proti aknam, želel sem jih vsaj zunaj obarvati na soncu in se zaščititi pred sevanjem. Za majhno cev sem dal 1300 rubljev in bil razburjen, novega ne bom kupil, poskusil bom s tem. A še vedno nisem razumel, kako razlikovati isto podlago od običajne kreme za sončenje.

Krema Hydrabio Perfecteur SPF30 PA +++, Bioderma: pregledi

Nova Bioderma obljublja zaščito pred soncem, vlaženje in dajanje zdravega sijaja. Preverjanje!
Krema Perfecteur je izšla v liniji Hydrabio, njena glavna značilnost pa je večnamenskost: vlaženje, odstranjevanje odmrlih celic, zamegljenost Photoshopa in foto zaščita.

Kompleks "Aquazhenium" je odgovoren za hidracijo: vitamin PP obnavlja kožno pregrado, ekstrakt jabolčnega semena spodbuja delo akvaporinov (vodni kanali povrhnjice). Za nežno odstranjevanje presežka - salicilna kislina.

Biserni delci dodajo sijaj in napolnijo ter rahlo prikrijejo drobne linije.

In visoko stopnjo foto zaščite - SPF30 / PA +++ - zagotavljajo UVA / UVB filtri.

Ali krema deluje na vseh frontah, kot je bilo obljubljeno??

Naše ocene

Julija: »Krema ima gosto teksturo - ko jo iztisnete, se ne razmaže, ampak ostane na roki kot majhen drsnik. Toda hitro se razdeli in absorbira, kot da bi bil mousse. Ima rožnati odtenek, ki daje rahel sijaj (ne draži, čeprav je moja koža mastna in mi navadno ni všeč); in majhna zamegljenost. Ton na vrhu leži dobro - gladko, enakomerno.

Vlaži medij. Moja koža je zdaj v dobrem stanju zaradi nenehnih serumov, zato se spopada, če pa se stanje nenadoma poslabša, bo zagotovo potreboval še nekaj zdravila. Zame je Hydrabio Perfecteur v prvi vrsti zaščita pred soncem urbanega tipa. SPF 30 v njem sploh ni čutiti (niti gumijastost teksture niti belina, kljub titanovemu dioksidu kot filtru). In če vam ta raven zaščite zadostuje (s hiperpigmentacijo ni težav, kot je moja), bo za poletje zelo koristno. ".

Maša: “Krema s sijajem? Super poteza, Bioderma! V trendu. Izdelek je gost, se razteza z rahlim naporom. Vlažilne kreme - za suho kožo - tukaj niso dovolj, čeprav linijo Hydrabio poznam in imam rada že dolgo. Očitno so jih žrtvovali, da bi v cev "vtaknili" več sijaja. Izkazalo se je precej dobro - nežno poudari in rahlo zamegli. SPF v sestavi me veseli: zdi se, da je poletje končno doseglo Moskvo.

Na splošno - odlična osnovna krema za poletje za kožo brez težav ".

Ira: “V maju Best sem to kremo že pohvalila. Mislim, da je brez težav idealen za mlade nimfe. Da, da, vem: zakaj kakršna koli izboljšava, če pa ni kaj izboljšati? Toda nihče ni odpovedal vlaženja in zaščite pred soncem, nato pa sledi mehka zamegljenost, glajenje teksture in tona, s katerimi ste pripravljeni na samoportrete kadarkoli. Vse - hitro in v eni lahki, priročni steklenički (vzemite jo s seboj, kamor želite). Kdo izmed sodobnih nimf bi to zavrnil?

Vendar ima ta krema manj nege kot Photoshop, zato bodo starejše nimfe z izkušnjami potrebovale dodatne ukrepe - na primer serume. ".

Sestavine: Aqua / Water / Eau, glicerin, oktokrilen, etilheksil salicilat, ciklopentasiloksan, dimetikon, dipropilen glikol, butil metoksidibenzoilmetan, cetil alkohol, polimetil kislinecilsekioksan, niacinamid, fenilbenzimmermeridi, krosil Arginin, cikloheksasiloksan, behenilni alkohol, C30-45 alkil cetearil dimetikonski križni polimer, sljuda (Cl77019), hidroksietil akrilat / natrijev akriloidimetil tauratni kopolimer, pentilen glikol, titan-8 acetat, arahidil-dušikov dikloidid-glukozid-8-dikozid-dukozid-dukozid-8-glukozid-acetat lavrat, salicilna kislina, manitol, ksilitol, heksidekanol, natrijev hidroksid, ramnoza, polisorbat 60, sorbitan izostearat, ekstrakt semen Pyrus Malus (jabolko), steroli Brassica campestris (repično seme), rdeča 33 (Cl 17200), tokoterol, dišave (parfum).

Kako vam je všeč ideja o takšni kremi za trojno delovanje?

Blog Satu Panda

Išči po tem blogu

Kreme za obraz: Ducray in Bioderma - primerjava in pregled

  • Poiščite povezavo
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • E-naslov
  • Druge aplikacije

Vse tri kreme so si podobne v tem, da kožo ščitijo pred soncem :) To se mi zdi razumljivo. Z nobeno od teh krem ​​na obrazu mi je nos pordel ali olupljen:) Opisal bom njihove razlike in jih primerjal med seboj.

Ducray Melascreen krema za zaščito pred soncem SPF 50+ Anti-pigmentacijska krema za sončenje SPF 50+

Skladnost: svetlo bela krema.
Aroma: komaj zaznavna (čeprav proizvajalec pravi, da v sestavi ni dišav), nevtralna.

Bonus je: "zaščitil bo kožo pred nastankom starostnih peg in mesta, kjer že obstajajo, bodo postala veliko lažja."

Sestava ne vsebuje dišav ali parabenov. Izdelek je popolnoma hipoalergen in nekomedogen.


Krema za zaščito pred soncem Ducray Melascreen se zelo enostavno namaže, kot da bi se stopila. Hitro absorbira. Vendar se je izkazalo za popolnoma neprimerno za mojo mešano kožo - na obrazu ostane lepljiva in neprijetna plast. Preizkusil sem ga na koži - isto. Ali imam na telesu mastno kožo, ali pa sploh ne vem.


Sestavine: Aqua, etilheksil metoksicinamat, oktokrilen, ciklometikon, izodecil neopentanoat, bis-etilheksiloksifenol metoksifenil triazin, metilen bis-benzotriazolil tetetilmetilbutilfenol, glicerin, kalijev čililmerilfate EDTA, fenoksietanol, propilen glikol, sorbinska kislina, tokoferil acetat, ksantan gumi.

Ducray Melascreen Eclat osvetljevalna kremna krema SPF15
Lahka krema proti pigmentaciji SPF 15 za normalno do kombinirano kožo

Skladnost: zelo lahka. Kremno mleko.
Vonj: skoraj neopazen, prijetna svetloba.


Bonus: "Krema vsebuje sinergijsko kombinacijo učinkovin, ki kožo posvetli in zmanjša prisotnost starostnih peg na njeni površini. Askorbinska kislina lahko deluje na srce melanocitov in blokira encime, ki so odgovorni za prekomerno sproščanje melanina."


Ducray Melascreen Eclat Lightening Light Cream SPF15 - tej kremi je bila zelo všeč moja kombinirana koža. Vpije se zelo hitro, ne pušča lepljivosti ali mastne kože. Zdi se mi, kot da je koža nekoliko napihnjena. Hkrati se počuti udobno in hidrirano. Edini "ampak" - SPF je le 15 in če boste ležali na plaži, potem to očitno ni dovolj. Sicer mi je bilo zelo všeč.

Sestavine: Voda (Aqua), etilheksil metoksicinamat, askorbil glukozid, kapril / kaprični triglicerid, izoheksadekan, niacinamid, trietanolamin, polisorbat 40, metilen bis-benzotriazolil tetrametilbutilatelfenol, polimetil-metil-metil-sulfonil, Vonj (Parfum), o-fenilfenol, fenoksietanol, propilen glikol, ksantan gumi.

Krema za sončenje Bioderma Photoderm Max Spf 100 krema za sončenje

Skladnost: nekoliko debelejša od predhodnikov. A vseeno lahka krema.
Aroma: ni zaznavna.

Bonus: Sestava vsebuje kompleks "Cellular Biosecurity", ki nadaljuje proces regeneracije.


Kreme za sončenje Bioderma Photoderm Max Spf 100 ni zelo enostavno nanesti, z razdeljevanjem se morate poigrati, kajti če kremo slabo zasenčite, boste videli proge.
Absorbira se precej hitro. Ne pušča lepljivosti, vendar je moja mešana koža s kremo sijoča ​​in mastna.
In tudi ne verjamem v zaščitni faktor 100 in se mi ne zdi potreben..

Toda na splošno mi je bila Bioderma bolj všeč kot krema za zaščito pred soncem Ducray Melascreen, lepljivosti vsaj ni)
Tako bom poskrbel zase iz sestave izdelkov za zaščito pred soncem Bioderma, le s konsistenco ne kreme, ampak tekočine. In z manjšim SPF.

Sestava: voda (Aqua), DICAPRYLYL karbonat, OCTOCRYLENE, metilen BIS-benzotriazolil TETRAMETHYLBUTYLPHENOL, butil METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ciklometikon, alkohol denat, C20-22 ALKIL FOSFAT BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL metoksifenU triazin, PTFE, C20-22 alkoholov, tokoferil acetat, ECTOIN., manitol, ksilitol, ramnoze, fruktooligosaharidi, Laminaria OCHROLEUCA ekstrakt, decil glukozid, amonijev acriloildimetiltaurat / VP kopolimer, ksantan gumi, dinatrijev EDTA, natrijev hidroksid, propilenglikol, citronske kisline, kaprilne / kaprični triglicerid, PHENOXYETHANOL, metilparaben, propilparaben, etilparabena.

Tukaj sem našel tako majhen izbor krem ​​za zaščito pred soncem. Nobeden od treh me ne zadovolji 100%. Ducray Melascreen krema za zaščito pred soncem SPF 50+ mi sploh ni bila všeč. Krema Ducray Melascreen Eclat Lightening Light SPF15 se počuti dobro, vendar mi SPF 15 preprečuje uporabo na plaži. Takšna krema za poletje v mestu. Krema za sončenje Bioderma Photoderm Max Spf 100 je precej dobra, vendar potrebujem tekočo različico, ne kreme. Krema je še vedno mastna za mojo kožo.

Imate najljubšo kremo za sončenje? Je ta oblika objave zanimiva, na primer primerjava več izdelkov, čeprav v mini različicah??

Pregledi za zaščito pred soncem Bioderma

To kremo sem kupila po nasvetu svoje prijateljice in sem bila tako kot ona zelo zelo zadovoljna z njo. Krema je indicirana za uporabo po laserskih operacijah, pilingih, učinkovita je pri lokaliziranih hiperpigmentacijah, kombinacija anti-UVA in anti-UVB filtrov pa se bori proti prezgodnjemu staranju kože in zagotavlja maksimalno zaščito pred opeklinami in sončnimi žarki. Zmanjšuje tudi tveganje za UV-inducirano pigmentacijo in blažilni učinek na razdraženo kožo..

Ves čas uporabljam kreme za zaščito pred soncem, ki sem jih imela že veliko, vendar menim, da je eno najbolj prijetnih pri nanašanju in občutku pozneje! Pod rezom vam bom povedal o njih in prikazal nekaj prepričljivih vzorcev, kako dobro se krema vpije in za seboj ne pušča mastnih sledi in filmov - pogostih spremljevalcev krem ​​za sončenje.

Krema rahle konsistence, bela, brez vonja, se ob nanosu popolnoma razmaže po koži, brez občutka maščobe pod prsti, se počuti kot rahlo mastna tekočina. Na koži se spremeni v popolnoma prozorno snov in traja 5 minut, da se pravilno vpije v kožo in jo pusti mehko, gladko in skoraj mat.!
Odkar pomnim, so moje stare kreme za sončenje vse! pustil občutek maščobe in sijaja na koži, vedno sem jih želela sprati z vodo, in če je bil na vrhu tudi puder - je zagotovljen občutek večplastnosti in neprijetnosti. Z njim mi je všeč moj obraz - ne sije kot mastna palačinka in ne čutim nelagodja na obrazu, teže, ki je neločljivo povezana s takšno zaščitno opremo.
Seveda vam ni treba čakati na učinek kot pri običajnem vlažilcu - navsezadnje je njegova funkcija zaščitna, če ga nanesete precej - približno velikosti fižola na eni polovici obraza in enake količine na drugi strani, bojim se, da ne bo tako udobna: dovolj je krema velikosti grah na vsakem delu obraza.

Med uporabo kreme nisem nikoli izgorela, nisem pokazala starostnih peg in na srečo se niso pojavile nove! Ima teksturo, ki je odporna na vodo in znoj, vendar je kljub temu priporočljivo obnovo nanašati po stiku z vodo ali fizičnem naporu.
Zame je najpomembneje, da mi krema ni zamašila pore, se iz nje ne pojavijo nova vnetja, če jo je res mogoče izslediti, seveda! Na splošno se mi zdijo zdravila Bioderma najprimernejša za moje občutljive pore, le ena krema se je neprimerno obnašala (od rdečice in rozaceje), vendar je bilo mineralno olje.

Zdaj si oglejte, kako se krema obnaša na koži..

Uporabil sem ga v velikosti glave vžigalice in ga malo namazal - postane brezbarven:

Takoj po nanosu ni belkastih lis in je rahlo oljnat sijaj:

Še bolj ga namažem in pustim, da se vpije za minuto - popolnoma mat mehka koža:

(Vse fotografije so bile posnete v sončni svetlobi, brez bliskavice)

Ta izdelek toplo priporočam vsem vrstam kože, še posebej mastni in mešani občutljivi koži.

Ste se že pripravili na pomladno-poletno sezono, kupili kremo za sončenje? Kaj uporabljate in s čim ste zadovoljni?
Mimogrede, na turških spletnih lekarnah so se povsod začeli popusti na solarne serije, pohitite!

Bioderma Photoderm

program zaščite kože pred UV-žarki

Povečana izpostavljenost kože soncu bo povzročila številne negativne posledice - prezgodnje staranje kože (fotostaranje), tveganje za kožne tumorje, pojav hiperpigmentacije, poslabšanje nekaterih kožnih bolezni.

Za vse kreme za zaščito pred soncem je značilen zaščitni faktor zaščite pred soncem - ki je značilnost stopnje zaščite kože pred škodljivimi učinki UV sevanja in označuje koeficient, ki prikazuje, kolikokrat traja koža, zaščitena z zaščito pred soncem, da prejme enako fotodobo (sončne opekline) kot nezaščitena kožo.

Površinska zaščita, kot je razvidno iz zaščitnega faktorja na embalaži, poveča čas varne izpostavljenosti UV-žarkom, vendar ne more popolnoma blokirati izpostavljenosti UV-žarkom in ni mogoče zagotoviti dolgoročnega zmanjšanja nevarnosti UV-poškodb. Zato koža potrebuje dodatno zaščito na globlji ravni..

V ta namen je laboratorij Bioderma razvil in patentiral kompleks celične biološke zaščite - Cellular BIOprotection ®. Ta kompleks aktivnih snovi zagotavlja maksimalno dolgoročno zaščito kože na globoki celični ravni..

Kompleks celične biološke zaščite vključuje ektoin in manitol.

Ektoin je naravna molekula, ki jo mikroorganizmi sintetizirajo v vodno-mineralnem okolju. Vrednost te snovi je v sposobnosti ektoina, da zaščiti in stabilizira biopolimere, ki vključujejo kožne beljakovine, nukleinske kisline in celične membrane. Tudi ektoin ščiti kožne celice pred UV sevanjem, dehidracijo, termičnim šokom.

Manitol je sladkor, pridobljen iz fruktoze. Njegov antioksidativni učinek je še posebej izrazit v primerjavi z oksidiranimi radikali, zato nima le preventivnega, temveč tudi terapevtski učinek na kožne celice, če jih poškoduje UV-sevanje..

Fotoprotektivne lastnosti linije Photoderm vključujejo tudi različne komplekse sončnih zaščitnih filtrov: octorylene (filter, ki absorbira UVB), BMDBM (filter, ki absorbira UVA), Tinosorb M (UVB + UVA- "zaslon"), Tinosorb S (filter, ki absorbira UVB + UVA) ).

Kreme za zaščito pred soncem Bioderma tako zaradi izjemno učinkovitih UVB in UVA filtrov ščitijo ne le površino kože, temveč tudi globoke plasti kože, zahvaljujoč kompleksu Cellular BIOprotection ®, ki je del vseh zaščitnih sredstev iz linije Photoderm.

Za kožo obraza - krema za sončenje Bioderma

Photoderm MAX krema SPF 50+

• Za normalno do suho kožo.
• Zagotavlja zaščito kože, preprečuje nestrpnost UV žarkov.
• Patentiran kompleks Cellular Biosecurity ® zagotavlja zaščito kožnih celic na ravni celičnih struktur.
• Ima nežno teksturo.
• Po nanosu postane brezbarven, na koži ne pušča sledi.

• Za vse tipe kože obraza z diskromijo.
• Izravnava polt in prikriva neenakomerno pigmentacijo in nepravilnosti kože.
• Patentiran kompleks Cellular Biosecurity ® zagotavlja zaščito kožnih celic na ravni celičnih struktur.
• Ima nežno teksturo.
• Po nanosu postane brezbarven, na koži ne pušča sledi.

• Za mešano do mastno kožo.
• Zagotavlja zaščito kože, preprečuje nestrpnost UV žarkov.
• Patentiran kompleks Cellular Biosecurity ® zagotavlja zaščito kožnih celic na ravni celičnih struktur.
• Ima nežno teksturo.
• Po nanosu postane brezbarven, na koži ne pušča sledi.
SPF 40

• Za mešano in mastno kožo z aknami.
• Izboljša kakovost sebuma
• Zagotavlja dolgotrajen matirajoč učinek
• Zagotavlja zaščito kože, preprečuje nestrpnost UV žarkov.
• Patentiran kompleks Cellular Biosecurity ® zagotavlja zaščito kožnih celic na ravni celičnih struktur.
• Po nanosu postane brezbarven, na koži ne pušča sledi.
SPF 50+

• Za občutljivo in reaktivno kožo obraza z rdečico.
• Izravnava polt in zmanjšuje rdečico - vsebuje patentiran kompleks Rosaktiv ®
• Zagotavlja zaščito kože, preprečuje nestrpnost UV žarkov.
• Patentiran kompleks Cellular Biosecurity ® zagotavlja zaščito kožnih celic na ravni celičnih struktur.
Za kožo telesa - krema za sončenje Bioderma

Photoderm MAX Milk SPF 50+

• Za vse vrste telesne kože
• Zagotavlja zaščito kože, preprečuje nestrpnost UV žarkov.
• Patentiran kompleks Cellular Biosecurity ® zagotavlja zaščito kožnih celic na ravni celičnih struktur.
• Po nanosu postane brezbarven, na koži ne pušča sledi.
Zaščita pred soncem za otroke

Krema za zaščito pred soncem Photoderm max spf 50+ Bioderma

Pozdravljeni vsi skupaj!

Sončno, ker ga pišem neposredno s Tajske in ker je poletje prišlo prej kot ponavadi zame, so zdaj v moji oskrbi kreme z dobro zaščito pred soncem! Za svoje telo uporabljam kremo za zaščito pred soncem Vichy, za obraz pa sem se odločil, da vzamem Bioderma Photoderm MAX SPF 50+. Poleti ne želim uporabljati veliko kozmetike, zato sem se, ko sem videl tonizirajočo kremo za zaščito pred soncem in celo z dostojnim zaščitnim faktorjem, odločil - moram vzeti!

Ko sem prispel na Tajsko in iztisnil kapljico smetane, da bi jo poskusil prvič, sem dobesedno zadihal pri barvi. Nisem niti slutil, da bo odtenek prav tak zlato rjav... Ker sem bil še precej bled, sem se odločil, da bo krema ležala kot maska ​​in bo neprimerna, a se je na koncu izkazalo?

Odločil sem se, da mu dam priložnost! Ni čudno, da sem ga prevozila toliko kilometrov od doma. Ko sem vzela malo manj kot grah, sem ga rahlo razmazala po obrazu in se je čudežno ustalil na koži, tako rekoč brez spreminjanja avtohtone polti. "Praktično", ker je vseeno dal rahlo senco in je bilo opazno na nezgorelem obrazu, vendar ne toliko, kot sem si predstavljal, da gledam to kapljico "zlata".

Zdaj, ko se je lahka porjavela, se ta krema veliko bolje prilagodi tonu kože. Ničesar ne prikrije, vendar naredi polt bolj enakomerno..

Na spodnji strani se lahko sklicujem na dejstvo, da obraz po nanosu te kreme začne sijati. Iz tega razloga ga ne uporabljam tako pogosto, kot sem hotel, izmenično z drugo kremo in ga zato ne bom več kupoval.